TRAININGCAMP

Nahar Sports trainingcamp

Begin het seizoen op een professionele manier met een echt pre-season Nahar Sports trainingcamp!

Tijdens een Nahar Sports trainingcamp zal je team conditioneel, technisch en tactisch verbeteren. Daarbij wordt er tevens gewerkt aan teambuilding.

De volgende trainingen komen aan bod:

  • Basketballtrainingen met de nadruk op fundamentals & techniek zoals ballhandling, passing en shooting
  • Tactische basketballtrainingen voorbereid door mij en in overleg met de eigen teamcoach waarbij specifieke punten worden behandeld. Denk hierbij aan teamdefense, pick and roll, fastbreak etc.
  • Conditionele trainingen waarbij alle spiergroepen en energiesystemen geprikkeld worden door middel van functionele basketball krachttraining en verschillende looptrainingen
  • Teambuilding d.m.v. verschillende fysieke en mentale opdrachten

In principe loopt het basketball preseason vanaf half augustus t/m eind september, maar deze trainingcamps zijn natuurlijk ook het hele jaar door te boeken. Bijvoorbeeld in de vakanties of weekenden zonder wedstrijden. De Nahar Sports trainingcamps zijn geschikt voor ieder basketballteam uit heel Nederland ongeacht het niveau of leeftijdsgroep.

Met uitzondering van de professionele clubs beginnen de meeste clubs/teams pas een aantal weken voor aanvang van de competitie in de zaal te trainen. Wil jij het seizoen met een voorsprong starten?

Reacties gesloten.