TERUGBLIK X-MASCAMP 2015

Dag 1 Mike Nahar X-Mas Camp 2015
xmascamp nahar 2015 (12)Vanochtend is een leuke groep enthousiaste kinderen van start gegaan met ons eerste X-Mas Camp.
Vandaag zijn de basis fundamentals, veel techniek en wedstrijdvormen aan bod gekomen. We kregen ook nog een bezoekje van Summercamp coach Quincy. Een leuke start van drie dagen basketball en fun!!!!

 


Dag 2 Mike Nahar X-Mas Camp 2015
xmascamp nahar 2015 (16)Vandaag hebben we een skills challenge gedaan waarbij Jahnti Maison (u12) en Teun Eijk (u16) de winnaars waren. Bij de lunch kregen we bezoek van fysio Debby Kuyp en Summercamp en Dozy speelster Maaike Klein. Ook basketball steunpilaren Cor en Cora Rieuwers hebben een stukje van de trainingen bijgewoond. Nu goed rusten want morgen staat in het teken van aanvallend voetenwerk tijdens een clinic van Meindert van Veen!


Dag 3 Mike Nahar X-Mas Camp 2015
xmascamp nahar 2015 (4)Vandaag was alweer de laatste dag van ons camp. Onder leiding van Meindert van Veen hebben we gewerkt aan aanvallend voetenwerk en shooting. De middag stond in het teken van games, waarbij Mike Nahar en zijn team bijna alles wonnen. Als beloning voor talent, goed spel en de juiste mentaliteit hebben we een prijs voor ‘beste camper’ aan Daniel Schouten uitgereikt. Gefeliciteerd!!

Alle deelnemers bedankt voor de gezelligheid en sportiviteit!!

One, two, three, TEAM!


 

 

Reacties gesloten.