TERUGBLIK SUMMERCAMP 2018

Het Summercamp 2018 is weer begonnen!

summercampNet als voorgaande jaren is het basketballcamp weer een succes. Zowel jongens als meisjes hebben zich ingeschreven en gaan de gehele week aan de slag met hun basketball skills. Op deze pagina kijken de coaches terug op de dagen en maken ze hier een kort verslag over.

Gedurende de week komen er steeds meer verhaaltjes en foto´s bij!

Dag 1.

Alle campers arriveerden keurig op tijd en na het afscheid van de ouders begon het Summercamp dan echt. De reversible tenues, geleverd door Fanbase, zaten als gegoten en na de lunch mochten de ballen eindelijk worden gepakt. Vol energie en met 100% inzet werden de trainingen afgewerkt. Het avondeten, Penne Bolognese van Costa Esmeralda, gaf weer nieuwe energie voor de wedstrijden die werden gespeeld tot 21:30 uur. Na de gezamenlijke stretching, telefoon- en snoepmoment, werden de luchtbedden opgeblazen en klaargezet en zat de eerste dag er al weer op. Welterusten!

Coach Mike.

Dag 2.

Dag 2 van het kamp zit er weer op. Vandaag hebben we een volledige basketball dag achter de rug. In de ochtend zijn we begonnen met een training met als thema teamdefense. Hierbij hebben de meeste zich vol in het zweet gewerkt; husselllllllll!
In de middag zijn we verder gegaan met specialisatie trainingen, waarbij alle guards, forwards en centers tegen elkaar trainde. Daarna hebben de meeste hun eerste punten kunnen verdienen met line tending en zoveel mogelijk vrije worpen achter elkaar raken. Met wat nodige creativiteit zijn ook gelijk de eerste team selfies geschoten. In de avond hebben we veel 5-5 gespeeld en zojuist zijn de campers heerlijk toegedekt voor hun broodnodige rust.

Tot morgen!

Coach Terence

Dag 3.

Na twee dagen hard trainen was het woensdag tijd voor ontspanning. Na een ochtendsessie met onder andere specialisatie (guards, forwards en centers apart) konden de campers een welverdiende duik nemen in het zwembad. De campers konden deze verfrissing goed gebruiken en genoten daar zichtbaar van. Eenmaal terug in de sporthal kregen de campers weer een heerlijke pasta van Costa Smeralda voorgeschoteld.
Zoals gebruikelijk stonden op woensdagavond de wedstrijden tegen de coaches op het programma en waren de ouders welkom om hun kinderen aan te moedigen.

De campers waren vol goede moed om eindelijk de coaches eens te verslaan. Er werden mooie scores gemaakt door de campers en coaches maar uiteindelijk is het dit jaar weer niet gelukt om de coaches te verslaan.
Volgend jaar een nieuwe kans…

Coach Mitchel

Dag 4.

We zijn de dag goed begonnen met een buitentraining, het was ontzettend warm dus dit was een goed alternatief. De campers waren allemaal vol energie begonnen, maar naar mate de dag vorderde begon de vermoeidheid er toch een beetje in te slaan. Het was warm en we hadden pittig getraind. S’avonds partijtjes gespeeld en waren er van iedereen praatjes. We hadden het idee dat na deze dag de campers toch moe zouden zijn, maar niets was minder waar want S’nachts moesten we ze er nog een keer uithalen voor een nachtworkout.

Coach Q

Dag 5.

Na een lange week kijkt iedereen op dag 5 uit naar de fun games. Maar we zijn de dag begonnen met een looptraining van Henny Koendering. Een pittige start van een leuke dag. In de middag hebben we de hot dog games gespeeld waarbij de Hete Worstjes in een felle strijd wonnen van Mijn Favoriete Team. In de avond konden de winnaars van coach T’s games de coaches uitdagen. Uiteraard wonnen de coaches bijna alle games, maar er zaten een paar leuke verrassingen tussen… Nu slapen en morgen de laatste dag.

Coach Mitchel

Natuurlijk worden er tijdens het Summercamp ook regelmatig foto’s gemaakt. Die plaatsen we op onze Facebookpagina en deze website.

 

« 1 van 3 »

Reacties gesloten.