TERUGBLIK SUMMERCAMP 2017

Hier zijn we weer!

Summercamp 2017Vandaag, 31 juli 2017, zijn we weer van start gegaan met het Nahar Summercamp 2017! Iedereen is welkom geheten, de kleding is uitgedeeld en de trainingen kunnen aanvangen. De gehele week kunt u op deze pagina en op onze Facebookpagina de ontwikkelingen lezen van de campers. Wij als team zien weet uit naar een gezellige maar vooral sportieve week!

Samenvatting dag 1: Coach Maaike

Dag 1, ik heb de primeur. Wat een leuke groep kids zijn er! Camphoofd Mike geeft zijn vertrouwde speech, waarna we afscheid nemen van het thuisfront. Tijdens de eerste training hebben we alle fundamentals getraind. Veel aan elkaar wennen, laten zien wat je kan en dat in super reversible’s van FanBase!

‘s Avonds wedstrijdvormen met andere coaches en er werd hard gespeeld tegen elkaar. Nu gaan we lekker slapen….. want alle bedjes staan weer uitgestald. Tot morgeeeennnn, 8 uur WAKE UP callll.
Coach Maaike

Samenvatting dag 2: Coach Terence

Summercamp 2017Dag 2 zit er weer op. Vandaag hebben we een volle dag basketbal gehad. In de ochtend zijn we begonnen met stations waarbij iedere station een eigen discipline had; shooting, passing, dribbeling en hustle. Daarna zijn we door gegaan met specialisatie training waarbij iedereen op positie werd ingedeeld. De guards hebben dribbelend een leuk boter, kaas en eieren spel gespeeld met coach Maaike, de forwards hebben veel moves naar de basket kunnen oefenen met coach Mitchel en mijzelf, en de centers zijn onder de borden heel wat krachtige moves bijgebracht door coach Thomas en Mike.

In de avond hebben alle kids veel partijtje kunnen spelen tot ongeveer 21.00 uur. Daarna kwam het telefoonmoment en al snel was het weer tijd om allemaal naar bed te gaan.Summercamp 2017

Morgen staat er een iets meer ontspannen dag op het programma met trips naar het zwembad en naar de slachtbank gaan voor de kids ‘s avonds in de games tegen de coaches.

Coach Terence

Samenvatting dag 3: Coach Thomas

Summercamp 2017Na een zwaar programma op dinsdag konden de campers op woensdag enigszins bijkomen. Na een intensief ochtendprogramma met loopladders, team-offense en specialisatie konden de campers afkoelen in het zwembad. De kinderen genoten hier zichtbaar van, er werden salto’s van de hoge duikplank gemaakt en er werd fanatiek een potje waterpolo gespeeld.
Na het zwemmen had Costa Smeralda weer een heerlijke pasta maaltijd gemaakt. De campers konden dit goed gebruiken aangezien ‘s avonds de jaarlijkse wedstrijden tegen de coaches op het programma stond. De campers hadden weer sterke teams op de been gekregen maar ook dit jaar maakten ze geen schijn van kans.Summercamp 2017

Coach Thomas

Samenvatting dag 4: Coach Mitchel

summercamp 2017 (foto: Fred van Eck)Gisteren hebben we gezwommen en de coach games gespeeld. Vandaag was het dus weer tijd voor veel basketball. In de ochtend hebben we een actie-reactie clinic gedaan onder leiding van Coach Mike. Erg leerzaam! In de middag hebben we verschillende wedstrijdjes gehad, waaronder off hand schieten, hot shots en een skills challenge.

Tot slot hebben de coaches 5 teams ‘gedraft’, waarmee we in de avond een toernooi hebben gespeeld. Dit was niet alleen voor de campers, maar ook voor de coaches een hete strijd!

Coach Mitchel

Sfeerimpressie van het Mike Nahar Summercamp 2017 (fotografie: Fred van Eck)
Tot volgend jaar!

« 2 van 2 »

 

Reacties gesloten.