REFERENTIES

nederlandse basketball bond

Nederlandse Basketball Bond
Esther Wender – Technisch Directeur

“Oud-international Mike Nahar belde me in 2008 na afloop van zijn actieve basketball carrière op met de vraag of hij ‘iets terug kon doen voor het Nederlandse basketball’. Deze vraag typeert Mike. De Nederlandse Basketball bond (NBB) omarmde deze geweldige geste natuurlijk van harte. Zijn uitermate enthousiaste manier van lesgeven in combinatie met zijn lange en atletische basketballijf maakt veel indruk. Hij is voor ons het perfecte rolmodel.“


PCC

Petrus Canisius College, Heiloo
Dick Ramler – vestigingsdirecteur

“Sinds een aantal jaren doen wij regelmatig een beroep op Mike Nahar om een aantal basketballclinics voor onze sportklasleerlingen te verzorgen. Op ieder niveau weet Mike onze leerlingen op de juiste en uiterst correcte wijze aan te spreken en te enthousiasmeren. Dit doet hij iedere keer op zeer enthousiaste en professionele wijze tot grote tevredenheid van zowel onze leerlingen als onze docenten LO. Daarnaast verzorgt hij ook clinics tijdens onze open dagen. Wij hebben zeer goede ervaringen met hem en hopen nog lang van zijn clinics en van zijn sportieve kwaliteiten te mogen genieten.”


Solutions

SolutionS Verslavingszorg
Bob van Heijningen – Hoofd Wellness

“Mike heeft zijn kwaliteiten pro actief inzet voor  een goed resultaat. Op een constructieve en creatieve wijze heeft Mike samen met mij de beweeglessen structuur gegeven en boden wij als beweeg agogen een zeer gevarieerd programma.
De cursus Hartcoherentie die wij samen hebben gevolgd, had hij wat mij betref ook zelf kunnen geven met de natuurlijke rust die Mike in de omgang met collega’s en contact met de cliënten tijdens de sessies uitstraalt.”


Tata Steel

Tata Steel Europa
Frans Bol –  Energie specialist Climate Change

“De clinic van Mike Nahar was een activiteit die ons erg goed bevallen is. Met 12 niet basketballers(sters) en 1 basketbalster werd aan onze conditie gewerkt. Dit alles in een zeer ontspannen sfeer waar fanatiek gesport werd.Tijdens de terugblik op de jaarlijkse avonden wordt er nog over gesproken.”


Sportservice Noord-Holland Kennemerland

Sportservicepunt Noord Holland
Ciska Koops –  medewerkster breedtesport regio Kennemerland

“Vorig jaar heeft Mike naar alle tevredenheid een serie van 39 basketballclinics gegeven op de basisscholen in Heemskerk in opdracht van Sportservice Kennemerland. Het contact voor, tijdens en na de clinics was prima, en ook de uitvoering van de clinics was professioneel. De leerlingen en leerkrachten van de scholen waren zeer enthousiast en hebben de clinics als leuk en leerzaam ervaren.”


Alkmaar Sport

Alkmaar Sport NV
Paul Bollen – Verenigingsmanager

“Mike Nahar heeft in een periode van twee jaar van 2010 tot en met 2012, tot grote tevredenheid van iedereen, trainingen verzorgd voor het Sportbureau Alkmaar. Bovendien heeft Mike in Alkmaar de Basketball’sCool opgericht. Dit betekent dat hij samen met de Nederlandse Basketbalbond en de gemeente Alkmaar een opzet heeft gemaakt om kinderen en ook jonge “straat”basketballers naar binnen te halen en hen op de zaterdagmorgen de basis lessen van het basketball uit te leggen. Hiermee voldeed en voldoet hij aan een grote sociale vraag en heeft hiermee ook straatjeugd beschermd en hen veel sociale vaardigheden bij gebracht.”


nederlandse basketball bond

Nederlandse Basketball Bond
Martin Ho Suie Sang – Manager Basketballontwikkeling

“Mike Nahar is een class act. Als speler was hij een professional en nu als coach en clinician is hij even betrouwbaar en serieus met zijn vak bezig. Mike is al jaren een vaste kracht als clinician bij onze Dunkers Kids Club dagen en de kids lopen met hem weg. Als ambassadeur van ons Basketball Unites-programma draagt hij de STAR-filosofie (Sportiviteit, Teamwork, Acceptatie en Respect) tijdens zijn clinics op scholen en op pleintjes in de wijk.”


 

Reacties gesloten.