MIKE NAHAR

Wie ben ik?

personal training Mike NaharMijn naam is Mike Nahar, geboren op 7 mei 1971 in Haarlem. Ik ben op jonge leeftijd met basketball begonnen en droomde ervan om profbasketballer te worden. Van 1989 tot en met 1994 heb ik in de Verenigde Staten gestudeerd. Vervolgens heb ik 14 jaar professioneel basketball gespeeld in verschillende landen. In 2008 heb ik mijn internationale topsportcarrière op Nederlandse bodem beëindigd.

Sindsdien begeleid ik mensen en bedrijven op verschillende manieren met sporten, bewegen, stressregulatie en teambuildingsactiviteiten. Naast mijn kennis, levenservaring en verschillende competenties heb ik meerdere opleidingen afgerond en zou dit graag over willen brengen op iedereen die mijn persoonlijke en deskundige begeleiding wenst. Naast hard werken, heeft mijn sportieve leven in het buitenland mij ook veel plezier en gevoel van vrijheid gegeven. Daarnaast heeft het mij discipline, doorzettingsvermogen, zorgzaamheid en mijn positieve instelling gebracht.

Omdat ik in veel verschillende landen en culturen heb gewoond en gewerkt, kan ik mijzelf daarnaast gemakkelijk aanpassen. Ook in Nederland variëren mijn doelgroepen van leerlingen uit verschillende onderwijsvormen, kinderen, a-sportieve mensen met overgewicht, mensen met verschillende verslavingsproblemen, maar ook professionele topsporters en bedrijven. Mijn werkwijze kenmerkt zich door respect en vertrouwen. Sinds mijn terugkomst in Nederland, heb ik als freelancer, en in (vast) dienstverband, met succes verschillende werkzaamheden verricht voor een grote variatie van werk-/opdrachtgevers.

Mike Nahar

Reacties gesloten.